How Is It ?

Friday, December 25, 2015

How Do You Did That?

Macam mana nak lupakan dia kalau semua tempat ada memori dgn dia? I mean literally semua tempat yang aku kena tempuh ni mmg ada dia. It's not like aku pergi oversea and jumpa dia pastu break up boleh balik malaysia lupakan dia. Or jumpa kat malaysia and boleh travel mana mana pindah sana terus. Puncak alam? Even dkt court basketball pun dah teringat. Pandang C3, dia pernah duduk situ. Shah Alam? Pusing satu shah alam ni sampai ke pusat perindustrian aku pernah bawak dia. Duduk rumah pun dia pernah datang. Mana lagi aku nak pergi? Hanya mampu bersujud tenangkan fikiran

1 comment:

  1. Many education universities are in the world and everybody want to get higher education. I’m glad that you providing information about essay writing advanced-writer.com and if you need any kind of help feel free and contact with us.

    ReplyDelete